ДТП У Києві: Водія викинуло з авто, яке його розчавило (фото 12+)

За словами поліцейських, загиблого раніше неодноразово зупиняли за нетверезе керування.

Водія розчавило його власне авто. Фото: Еспресо ТБ.

На Оболоні у Києві авто марки BMW злетіло з дороги і кілька разів перекинулось, водій загинув на місці. Про це повідомляє "Еспресо", передають Патріоти України.

"Автомобіль BMW 5 рухався по вулиці Героїв Сталінграда в напрямку проспекта Степана Бандери. З невідомих причин, ймовірно через високу швидкість, водій не впорався з керуванням і зачепив по дотичній Mercedes GL, після чого злетів з дороги, перекинувшись у повітрі кілька разів", – йдеться у повідомленні.

Водій BMW не був пристебнутий, тож внаслідок удару чоловіка викинуло через бокове вікно машини, яка його і розчавила. В салоні авто перебували ще двоє пасажирів приблизно 20-25 років. Вони відбулись переляком і незначними травмами, від госпіталізації відмовились. За словами поліцейських, загиблого водія раніше неодноразово зупиняли за нетверезе керування.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...