"Дура ты, Надя. Простая русская тварь!": На провокаційне відео Савченко з'явилася жорстка відповідь

Як відомо, скандальна нардеп на фоні парламенту вирішила "налякати" депутатів.

Надія Савченко. Фото:РБК

У мережі з'явилась низка роликів у відповідь на провокаційне відео позафракційного нардепа Надії Савченко, на якому вона на тлі сесійної зали Верховної Ради "налякала" депутатів, передають Патріоти України.

Так, на одному з цих відео Савченко закидають, що вона працює на Росію, а главу Кремля Володимира Путіна і ватажка "ДНР" Олександра Захарченка, з яким нардеп неодноразово зустрічалася, назвали її "господарями".

Також в одному з роликів знявся ветеран АТО, який назвав нардепа "ненаситною до крові тварюкою", яка свідомо поширює брехню.

Всі три ролика в одному відео (обережно, ненормативна лексика):

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...