"Дуже багато знає": Екс-заступник генпрокурора припускає, що Єфремова можуть вбити

Також Микола Голомша схвалив дії генерального прокурора Юрія Луценка у справі колишнього регіонала і вважає, що він - на вірному шляху.

Микола Голомша. Фото: www.uapatriot.org.

Колишній перший заступник генерального прокурора України Микола Голомша не виключає, що представники колишньої влади, які втекли з країни, спробують розправитися з екс-головою фракції Партії регіонів у Верховній Раді України (ВРУ) Олександром Єфремовим. Про це він заявив в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Я думаю, що Єфремов вірить у те, що за Януковича він не мав би жодних шансів. А зараз, оскільки поступом наступає демократія, він думає, що зможе знайти якісь ходи... Не виключено, що ті, хто втік за кордон, спробують розправитися з ним, тому що він дуже багато знає", - сказав Голомша.

Він повідомив, що 16 травня 2014 р. до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено два кримінальні провадження щодо терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР", та висловив думку, що за цей час потрібно було зібрати всі документальні підтвердження причетності Єфремова та інших осіб до діяльності бойовиків.

"Звичайно, за той час треба було документувати всі факти протиправної діяльності. Я переконаний, що біля Єфремова повинна була сидіти вся верхівка тієї донецької та луганської банди, яка, фактично, допомагала узурпувати владу", - зазначив колишній заступник глави ГПУ. Також Голомша схвалив дії генерального прокурора Юрія Луценка у справі Єфремова.

"Я думаю, що Луценко все робить правильно. Знаючи його характер, я не сумніваюся, що у нього є бажання довести цю тему до кінця... Невідворотність покарання в темі порушення територіальної цілісності держави має бути застосована. Всі повинні бути притягнуті до кримінальної відповідальності", - підкреслив екс-заступник генпрокурора.

Крім того, Голомша наголосив на необхідності професійних дій правоохоронців у справі екс-регіонала. "Потрібно зараз працювати. Обов'язково заповнити слідчу оперативну групу професіоналами. Треба розуміти, що серйозні адвокати будуть бити на процесуальні порушення, тому тут повинні бути винятковий професіоналізм і практика", - заявив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...