Дуже скрепно: Лідера проросійської партії в Молдові підозрюють в організації вбивства

В 2011-2012 роках Ренато Усатий організував злочинне угруповання, до складу якого входили громадяни кількох держав.

Ренато Усатий. Фото: Omg.md.

Мера міста Бєльці (Молдова), лідера проросійської "Нашої партії" Ренато Усатого підозрюють в організації замовного вбивства. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на співробітників молдовської прокуратури по боротьбі з організованою злочинністю і особливо важливих справ, передають Патріоти України.

"Під час попереднього слідства один з обвинувачених, Іон Друце, дав свідчення. Слідчими також було встановлено, що в 2011-2012 роках Ренато Усатий організував злочинне угруповання, до складу якого входили громадяни кількох держав. Метою угрупування було заволодіння майном банкіра Германа Горбунцова, а потім - фізичне його усунення", - повідомив заступник прокурора Віталіє Бусуйок.

Прокурор також зазначив, що за вбивство Усатий пообіцяв заплатити злочинному авторитету Віталію Прока 600 тисяч євро. За ці гроші останній повинен був вказати слідству на лідера Демократичної партії Влада Плахотнюка як на замовника вбивства.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...