"Дике полювання": Соцмережі відреагували на ліквідацію терориста Анащенка

Хто буде наступним - ось головне питання.

Олег Анащенко. Фото: соцмережі

У соцмережах 4 лютого обговорюють вбивство в Луганську Олега Анащенка, який обіймав посаду так званого "начальника управління народної міліції "ЛНР". Про це повідомляють Патріоти України.

Волонтер міжнародного співтовариства InformNapalm Роман Бурко на своїй сторінці в Facebook назвав подію "диким полюванням". Він зазначає, що пропагандисти з РФ вже звинуватили у вибуху українську ДРГ. "Навіть гордість бере, читаючи російські новини, невже українські спецслужби стали працювати не гірше ізраїльського Моссаду?!", - пише Бурко.

Не залишила подію без уваги Марія Варфоломєєва, яка була в полоні у бойовиків "ЛНР".

Журналіст Денис Казанський відзначає, що останнім часом почастішали вбивства ватажків так званої "ЛНР" і нагадав про недавню раптову смерть Валерія Болотова.

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк назвав вбивство Анащенко продовженням операції "Скажений ліфт". Він нагадав, що це вже дев'яте за рахунком вбивство ватажків так званих республік і задався питанням, хто ж буде наступним.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...