"Динамівці" програли "Манчестер Сіті" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (відео)

Матч-відповідь протистояння відбудеться 15 березня в Манчестері.

Англійські футболісти радіють перемозі. Фото: Обозреватель.

"Динамо" програло "Манчестер Сіті" 1: 3 у першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів: в домашньому поєдинку кияни не зуміли нічого протиставити агресивній грі опонента в атаці і після трьох помилок в обороні дозволили гостям вразити ворота Олександра Шовковського. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

Матч-відповідь протистояння відбудеться 15 березня в Манчестері. Однак, судячи з усього, він перетворюється на формальність.

"Динамо" К (Україна) - "Манчестер Сіті" (Англія) - 1: 3 (0: 2)

Голи: Агуеро, 15 (0: 1). Сільва, 40 (0: 2). Буяльський, 59 (1: 2). Туре, 90 (1: 3).

"Динамо": Шовковський, Сілва (Макаренко, 66), Хачеріді, Драгович, Віда, Рибалка, Буяльський, Гармаш (Велозу, 31), Ярмоленко, Теодорчик (Мораес, 46), Гонсалес.

"Манчестер Сіті": Харт, Санья, Компані, Отаменді, Кліші, Сільва, Фернандінью, Фернанду Режес, Туре, Стерлінг, Агуеро (Іхеаначо, 90 + 1).

Суддя: Матеу Лаос (Іспанія).


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...