Дипломатичний скандал: Італія надала "шенген" "громадянину" "ЛНР"

Шенгенську візу не так вже й легко отримати українському громадянину, а тут її видали на підставі "папірців". МЗС пообіцяло розібратися у цьому випадку.


Паспорт "ЛНР". Фото google.com

Жителю непідконтрольної частини України з так званої Луганської народної республіки видали шенгенську візу на підставі документів із "ЛНР". Про це повідомили журналісти "24 каналу", в розпорядження яких вони потрапили, передають Патріоти України.

Серед них - виписка з так званого держреєстру "ЛНР", а в довідці про доходи - зарплата в рублях. Однак візу в італійському посольстві на підставі таких "документів" затвердили.

"З огляду на те, що далеко не кожен українець, який проживає на підконтрольній Україні території, отримує позитивну відповідь від посольств європейських країн, МЗС пообіцяло розібратися в цьому конкретному випадку", - сказано в сюжеті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...