Директор цирку скаржиться: Єноти, що пограбували магазин на Буковині, перебувають у важкому стані

Через погане самопочуття тварини не змогли вийти на арену цирку.

Єнотам-п'яничкам стало зле. Фото: соцмережі.

Два циркові єноти, які у ніч на 30 вересня розгромили продуктовий магазин у місті Сторожинці Чернівецької області, страждають від наслідків алкогольного сп'яніння. Про це заявив директор пересувного цирку Василь Колос, повідомляє місцеве видання Погляд. Новину передають Патріоти України.

"Я був на місці, бачив розбиті пляшки з-під горілки, коньяку, пива - все це видудлили. Єноти були нетверезі, із запахом. У них третій день інтоксикація, викликали ветеринарів. Думаю, з ними все буде "окей", підлікують, прокапають", - повідомив Колос.

Через погане самопочуття єноти не змогли вийти на арену, додав директор цирку. "Не скажу, як таке могло статися, я тієї ночі з єнотами не пив. Хоча у своєму житті бачив усяке... Але наші єноти схильностей до алкоголю раніше не проявляли. Що поробиш – тварини живуть пліч-о-пліч з нами і переймають погані звички деяких людей", - зазначив Колос. За його словами, із власницею розгромленого магазину вдалося "розійтися без скандалу".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...