Дитячий психолог: Що відомо про нового президента ПАРЄ

Переможцем на виборах президента Парламентської асамблеї Ради Європи стала представниця парламенту Кіпру Стелла Кіріакідес.
Стелла Кіріакідес. Фото: Рейтерс.

Politeka зібрала факти про новообраного президента ПАРЄ, якою виявилася кіпрський політик Стелла Кіріакідес. Патріоти України пропонують вам із ними ознайомитися.

Як повідомлялося, переможцем на виборах президента Парламентської асамблеї Ради Європи стала представниця парламенту Кіпру Стелла Кіріакідес. Стелла Кіріакідес народилася в столиці Кіпру Нікосії. Вона закінчила престижну школу The English School, Nicosia, отримавши середню освіту англійською мовою.

Після завершення школи Кіріакідес вирушила до Великобританії, де навчалася в університеті Редінга. До своєї політичної кар'єри вона працювала в міністерстві здоров'я Кіпру, на посаді дитячий психолог. Кіріакідес вступила у велику політику, коли була обрана до парламенту своєї країни, а незабаром і представником Кіпру в ПАРЄ (з 2006 року).

Кіріакідес дотримується правих поглядів, так як є членом партії Демократичне об'єднання. Варто зазначити, що на президентських виборах 2013 лідер цієї політичної сили Нікос Анастасіадіс був обраний президентом Кіпру.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...