Дива та й годі: Нардеп, котрого СБУ звинуватило у побитті свого співробітника під час спецоперації, зробив заяву

Народний депутат Сергій Лабазюк з «Волі народу» запевняє, що довідався про свій злочин зі ЗМІ та обіцяє оприлюднити відео обшуків.

Лабазюк зазначив, що вранці був у своїй громадській приймальні в місті Волочиськ Хмельницької області, яка розташована неподалік агрофірми, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Українську правду".

За словами слуги народу, о 9 годині до приміщення приймальні підійшло двоє осіб, які представилися співробітниками СБУ. Вони повідомили, що мають рішення суду на вилучення документів у "Аграрної компанії 2004".

"Працівники приймальні чітко повідомили цим особам, що це - офіційна Громадська приймальня народного депутата, а не офіс аграрної компанії", - заявив Лабазюк.

Нардеп зазначив, що співробітники СБУ відмовилися показати свої посвідчення і зірвали вивіски з його приймальні.

"Далі хід подій був наступний: підрозділ Альфа", озброєний автоматами, увірвався та вибив двері моєї громадської приймальні. Силовики кидали працівників приймальні на підлогу, увірвалися в мій кабінет та почали здійснювати обшук і вилучення незрозумілої документації, все ламали і влаштували повний хаос", - заявив Лабазюк.

Про нібито побиття ним співробітника СБУ, як заявляє Лабазюк, він дізнався зі ЗМІ. "Пізніше зі ЗМІ я дізнався, що нібито побив працівника СБУ, який вже знаходиться в лікарні з травмами середнього ступеня важкості. Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності", - заявив нардеп.

За його словами, працівники приймальні одразу виїхали, "аби зустрітися з "псевдопотерпілим", однак, виявилося, що його взагалі не було під час штурму моєї громадської приймальні". Пан Лабазюк пообіцяв найближчим часом оприлюднити відео.

Після обшуків у громадській приймальні силовики провели обшуки у офісі "Аграрної компанії 2004", почесним президентом якої є Лабазюк. У результаті, за словами ображеного нардепа, 4 співробітників компанії зазнали травм, вони вже звернулися до медичних закладів.

Також Лабазюк зазначив, що відбулися обшуки і в його приватному будинку.

"Такі дії силових відомств є неправомірними і вчинені з перевищенням службових повноважень та зловживанням владою. Сподіваюсь на об’єктивне розслідування цієї ситуації", - заявив Лабазюк.

Раніше СБУ заявила, що народний депутат України завдав тяжких ушкоджень співробітнику СБУ під час виконання ним службових обов’язків, внаслідок чого співробітника СБУ госпіталізовано із черепно-мозковою травмою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...