Парламентські маріонетки: Журналіст показав, як депутатам від "Волі народу" розіслали вказівки по голосуванню (фото)

Рішення групи по двох законопроектах від керівника секретаріату депутатської групи "Воля народу" у Верховній Раді Андрія Горового надійшло нардепам по телефону.

Вказівки надходять по смс. Фото:Facebook

Народні депутати від парламентської групи "Воля народу" голосують за попередньою домовленістю. Відповідні фото листування представників політсили на своїй сторінці в Facebook оприлюднив фотограф Богдан Бортаков, передають Патріоти України.

На фотографії народний депутат від парламентської фракції "Воля народу" Ярослав Москаленко читає повідомлення про рішення групи по двох законопроектах від керівника секретаріату депутатської групи "Воля народу" у Верховній Раді Андрія Горового.

"533 у нас стоїть за, але Фурсін не підтримує", - йдеться в одному з повідомлень Горового.

Як відомо, сьогодні, 21 березня, Верховна Рада розглядала призначення одного з трьох аудиторів для Національного антикорупційного бюро.

Претендентами на цю посаду стали генеральний інспектор Міністерства юстиції США Роберт Сторч і колишній працівник Скотланд-Ярду Найджел Браун.

На сьогоднішньому засіданні народні депутати не змогли зібрати кворум для визначення єдиної кандидатури аудитора НАБУ від парламенту.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...