Дивно, що не сказали "інфаркт": Російські слідчі зробили цікаву заяву з приводу смерті директора "Роскосмосу"

Володимир Євдокимов помер протягом 1,5–2 хвилин в камері СІЗО.

Володимир Євдокимов. Фото: compromat.ws.

Слідчі припускають, що колишній виконавчий директор російської державної корпорації "Роскосмос" Володимир Євдокимов міг вчинити самогубство. Про це повідомляє російське видання Life, передають Патріоти України.

Разом з Євдокимовим в камері СІЗО перебувало ще 12 осіб. Поруч з тілом Євдокимова був виявлений ніж з лезом довжиною шість сантиметрів. На тілі Євдокимова виявили три ножові поранення, два з яких в області серця. Ще одне поранення було виявлено на горлі загиблого.

Зазначається, що топ-менеджер "Роскосмосу" помер протягом 1,5–2 хвилин в камері СІЗО. Медики не встигли надати Володимиру Євдокимову допомогу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...