Джеймс Меттіс - один з найкращих стратегів США: Що чекає Росію та Україну з новим главою Пентагону - американський експерт

Для України це призначення буде позитивним, оскільки Меттіс довго працював під час холодної війни, і РФ для нього була ворогом.

Донаьд Трамп і Джеймс Меттіс. Фото:www.macedonian.travel

Директор неурядової організації For a free Ukraine Джейсон Смарт розповів, чого варто чекати Україні від нового глави Пентагону Джеймса Меттіса. Про це пише ВЧасПик, інформують Патріоти України.

За словами експерта, призначення міністром оборони відставного генерала є гарною новиною для України, оскільки він один з кращих військових свого покоління. Республіканці вважають, що Меттіс - кращий вибір.

"Вони його називають серйозною людиною, яка буде добре працювати. Цим вибором задоволені в Пентагоні. Солдати і офіцери позитивно сприйняли можливе призначення", - додав Смарт.

За його словами, для України це призначення буде позитивним, оскільки Меттіс довго працював під час холодної війни, і РФ для нього була ворогом. Однак Барак Обама недооцінював і не розумів Росію, а Меттіс її знає і розбереться з цим.

Також Смарт зазначив, що кандидатура Меттіса на посаду глави Пентагону не влаштовує демократів, оскільки його вважають загрозою. Мовляв, відставний генерал не буде слухати Конгрес, а тільки президента США.

Що стосується допомоги Україні, то, за словами Смарта, США продовжать допомагати їй. Однак для цього є умова - тотальна боротьба з корупцією. В іншому випадку інтерес до України буде втрачено.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...