"Дзвоніть у поліцію": Реклама алкоголю біля київської школи обурила мережу (фото)

Відповідно до закону України "Про рекламу", забороняється рекламувати алкоголь ближче ніж за 300 метрів прямої видимості від дитячих садків, шкіл та інших навчальних закладів, у яких навчаються діти віком до 18 років.

Біля школи у Києві рекламували алкоголь. Фото: соцмережі.

У Києві на вході в одну зі шкіл вранці 8 вересня з'явився величезний білборд з рекламою алкоголю. Знімок був зроблений на Дарниці біля спеціалізованої школи №148 ім. Івана Багряного. Відповідне фото виклав у своєму Facebook директор школи №148, член колегії Міністерства освіти і науки України Сергій Горбачов, передають Патріоти України.

Як відомо, відповідно до закону України "Про рекламу", забороняється рекламувати алкоголь ближче ніж за 300 метрів прямої видимості від дитячих садків, шкіл та інших навчальних закладів, у яких навчаються діти віком до 18 років.

У соцмережах активно обговорюють знімок. "Яке тупе створення дозволило встановити рекламу пива прямо на вході в школу?" - обурився Сергій Горбачов. Інші інтернет-користувачі радять звертатися у поліцію і міську адміністрацію.

Пізніше директор школи №148 повідомив, що йому зателефонував власник борда і клятвено пообіцяв, що сьогодні ж цю рекламу приберуть. Крім того, порушення зафіксував наряд поліції.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...