E-tron потягається з Tesla: Audi презентувала свій перший серійний електромобіль (відео)

На одній підзарядці електрокроссовер може проїхати до 400 км, завдяки двом акумуляторам потужністю 95 кВт/год.

Електромобіль E-tron. Фото: скріншот з відео.

Компанія Audi презентувала перший серійний електричний автомобіль. E-tron показали сьогодні в американському Річмонді штату Каліфорнія, передають Патріоти України із посиланням на The Verge.

Максимальна швидкість електрокроссовера 200 км/год. На одній підзарядці він може проїхати до 400 км, завдяки двом акумуляторам потужністю 95 кВт/год, по 700 кг кожен. Потужність двигуна близько 350 к.с.

Водіям буде доступно сім режимів керування, включаючи режим для бездоріжжя. У якості додаткової функції Audi E-tron цілком реально обладнати відеокамерами замість бокових дзеркал. Зображення буде виводитись на додатково встановлені екрани у салоні електроавтомобіля. Наразі таку функцію легально можна використовувати лише у Японії.

Ціна електрокару у базовій комплектації – близько 2,2 млн грн . Комплектація Prestige коштує близько 2,4 млн грн і включає в себе збільшений центральний дисплей і сидіння з масажем. Ціна First Edition складе близько 2,5 млн грн. Остання відрізняється кольорами кузова і інтер'єру, 21-дюймовими колесами і оснащена системою нічного бачення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...