"Единственное, чего не хватает, - это красной ленты и ножниц на въезде в город": Терорист Ходаковський "злив" інформацію про систему оборони окупованого Донецька (відео)

За словами ватажка бойовиків, ні укріплень, ні особового складу на околицях міста немає, за винятком "рідкого ланцюжка окопів".

Олександр Ходаковський. Фото:інфотаб - ІнформаторВатажок терористичного батальйону "Восток" Олександр Ходаковський показав систему оборони Донецька, яка організована терористами "ДНР". Про це повідомив Цензор.НЕТ, передають Патріоти України.

Ходаковський заявив, що ні укріплень, ні особового складу на околицях міста немає, за винятком "рідкого ланцюжка окопів".

"Єдине, чого не вистачає, - це червоної стрічки і ножиць на в'їзді в місто Донецьк для того, щоб противник з парадом сюди зайшов. Розділяє нас від противника рідкий ланцюжок окопів і десятки згвалтованих війною людей, які не змінюються вже впродовж півроку і яким протягом декількох місяців не виділяється жодної БК ... ніяких протитанкових ровів, ніяких суцільних оборонних позицій тут немає.

Групи окопів, які викопані самими бійцями - це все, що відокремлює Донецьк, відокремлює центр міста від проникнення противника. Якщо противник здолає цю рідку смугу, то пересування противника буде обмежено тільки швидкістю танка ... У центр міста вони зможуть дістатися протягом 15-20 хвилин", - розповів Ходаковський.

Як вибрати пароочисник для дому

вівторок, 24 вересень 2024, 17:19

В сучасній оселі з'являється все більше техніки, яка суттєво полегшує щоденне прибирання. Очищення поверхонь без використання хімічних засобів стає можливим завдяки пароочиснику. Ефективний у боротьбі з брудом, мікробами та пилом, прилад чудово підходи...

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...