"Единственное, чего не хватает, - это красной ленты и ножниц на въезде в город": Терорист Ходаковський "злив" інформацію про систему оборони окупованого Донецька (відео)

За словами ватажка бойовиків, ні укріплень, ні особового складу на околицях міста немає, за винятком "рідкого ланцюжка окопів".

Олександр Ходаковський. Фото:інфотаб - ІнформаторВатажок терористичного батальйону "Восток" Олександр Ходаковський показав систему оборони Донецька, яка організована терористами "ДНР". Про це повідомив Цензор.НЕТ, передають Патріоти України.

Ходаковський заявив, що ні укріплень, ні особового складу на околицях міста немає, за винятком "рідкого ланцюжка окопів".

"Єдине, чого не вистачає, - це червоної стрічки і ножиць на в'їзді в місто Донецьк для того, щоб противник з парадом сюди зайшов. Розділяє нас від противника рідкий ланцюжок окопів і десятки згвалтованих війною людей, які не змінюються вже впродовж півроку і яким протягом декількох місяців не виділяється жодної БК ... ніяких протитанкових ровів, ніяких суцільних оборонних позицій тут немає.

Групи окопів, які викопані самими бійцями - це все, що відокремлює Донецьк, відокремлює центр міста від проникнення противника. Якщо противник здолає цю рідку смугу, то пересування противника буде обмежено тільки швидкістю танка ... У центр міста вони зможуть дістатися протягом 15-20 хвилин", - розповів Ходаковський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...