Ефективна та високоточна летальна зброя: Україна чекає на ударні дрони зі США та Канади, - волонтер

В той час, коли "Джевеліни" виконуватимуть функцію зброї стримування на випадок масованих атак бронетехніки, ударні безпілотники можна використовувати набагато гнучкіше в умовах "гібридної війни".

Ударний безпілотник. Фото: khaama.com.

Ударні безпілотники, які Україна зможе отримати від США та Канади, будуть однозначно перемогою, щоправда вони не завдають такої шкоди противнику, як про це говорять. Таку думку висловив екс-радник начальника Генерального штабу Збройних сил України та волонтер Натан Хазін, пише InfoResist. Новину передають Патріоти України.

"Вважаю, що це один із засобів ураження, це більш точна зброя, аніж ми володіємо. Мені здається, що це навіть більш символічний аспект допомоги нам. Плюс рух України до більш точного озброєння та відповідно можливість завдавати більш точні удари по противнику, по цілям противника, над яким наразі важко тріумфувати саме через неточність нашої артилерії", – підкреслює він.

За його словами, будь-яке придбання Україною зброї, будь-яке її отримання вважається без сумніву перемогою. "Це означає те, що нарешті після трьох років моральної підтримки наші партнери та колеги з Канади та Північної Америки починають розглядати нас як реальних людей, що борються за своє життя, відтак надання будь-якого роду зброї нам, а зокрема мова йде про летальну зброю, – це більш ніж перемога", – зауважив волонтер.

Водночас він наголосив, що будь-яка зброя, яку несе дрон, не завдає такої шкоди, як про це говорять. "Це перебільшення. Мова йде просто про кваліфіковане знищення спеціальних засобів противника тощо. Те, куди ми не могли потрапити артилерією. Це високоточне рішення", – підсумував Хазін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...