Екс-керівник "Правого сектора" показав нові трофеї українських добровольців (фото)

Різноманітну зброю, документи та амуніцію бійці АТО захопили у найгарячіших точках Донбасу.

Дмитро Ярош. Фото: ipress.ua.

Народний депутат України та екс-керівник «Правого сектору» Дмитро Ярош показав нові військові трофеї, які були захоплені 5-м добровольчим батальйоном у найгарячіших точках Донбасу. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі, новину передають Патріоти України.

«Активна оборона, у повній відповідності до Мінських домовленостей, високий професіоналізм і вмотивованість воїнів-добровольців дає можливість знищувати ворога та брати різноманітні трофеї. Комбат Чорний і його бійці та командири впевнено виконують всі накази і розпорядження командування АТО, звільняючи від ворога, разом з братами по зброї із ЗСУ, українську землю», - йдеться в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що російський військовослужбовець мінометного підрозділу морської піхоти Тимошенко Володимир був застрелений за відмову обстрілювати мирні селища на півдні Донбасу. Нагадаємо, що вісім бойовиків самопроголошеної «ДНР», які були затримані під Маріуполем зізналися, що російське командування дало їм наказ розстрілювати позиції ЗСУ та ставити заборонені міни.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...