Електричка та пасажирський потяг зіткнулися у Москві, є багато травмованих (фото, відео)

​Попередньою причиною аварії називають те, що перед потягом перебігала людина.

У Москві зіткнулися потяг і електричка. Фото:http://nv.ua/

У суботу, 8 квітня, пізно ввечері у Москві сталася аварія на залізниці на білоруському напрямі. Перед електричкою перебігала людина в нетверезому стані. Машиніст різко загальмував. Позаду електрички на відстані їхав пасажирський потяг, але не стиг вчасно загальмувати. Від сильного удару зійшли з рейок чотири вагони електрички та секція локомотива пасажирського поїзда. Про це пише ТАСС, передають Патріоти України.

"За попередньою інформацією на залізничних шляхах через застосованого машиністом екстреного гальмування через людину на шляхах сталося зіткнення електрички без пасажирів Вязьма-Москва з поїздом далекого прямування Москва-Брест, в результаті якого чотири вагони зійшли з рейок", - ідеться в повідомленні.

Агентство повідомляє про понад 50 постраждалих, 12 із яких, у тому числі й дитину, довелося госпіталізувати до лікарень. Шестеро людей нині перебувають у дуже тяжкому стані.

Загалом у потягах перебувало до півтисячі людей. Очевидці стверджують, що електричка поїхала заднім ходом і, можливо, у неї відмовили гальма.

"В електрички відмовили гальма, ми покотилися назад. Я побіг по вагонах, попереджати пасажирів, щоб трималися або бігли вперед по вагонах", - розповів очевидець Дмитро.

За його словами, електричка занадто сильно розігналася і врізалася в поїзд, який рухався слідом.

"Усі пасажири евакуйовані та перебувають у пункті тимчасового розміщення", - повідомили в МНС. Нині на місці аварії працюють медики, рятувальники та ремонтники.

Рух електропоїздів на Смоленському напрямі пообіцяли відновити до ранку неділі.

"До ранку рух електропоїздів буде здійснюватися за розкладом. Потяг Москва-Брест в даний час відправлений на станцію формування (Москва-Білоруська). Було здійснено обхід. Я поставив завдання, щоб всі пасажири поїзда отримали комплексну медичну допомогу і підтримку", - сказав глава МНС Росії Володимир Пучков.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...