Епіцентр боїв - Авдіївка: Терористи активізувалися по всій лінії фронту на Донбасі, - штаб

Бойовики б'ють по українських позиціях із мінометів, гранатометів та кулеметів.

Ілюстрація:styknews.info

Незаконні збройні формування в понеділок вдень збільшили кількість обстрілів позицій українських військових у зоні проведення АТО. Всього станом на 18.00 зафіксовано 27 обстрілів, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Протягом дня інтенсивність застосування зброї бойовиками проросійських бандформувань проти українських воїнів зросла. У зоні проведення АТО зафіксовано 27 обстрілів. Справжнім епіцентром ворожих обстрілів залишаються українські позиції поблизу Авдіївки", - йдеться у вечірньому повідомленні прес-центр.

Так, НЗФ майже одночасно вели прицільний вогонь із мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів, кулеметів великого калібру, стрілецької зброї. Активно в промисловій зоні працювали снайпери бойовиків. На лінії оборони сил АТО в районі Зайцевого противник також застосував міномети.

Вогонь зі зброї різного калібру ворог зосереджував і в напрямку українських військ поблизу шахти Бутівка, Луганського, Майорська, Троїцького, Новгородського і Невельського.

"Намагаючись виснажити українських бійців, бандити б'ють по наших позиціях як прицільно, так і хаотично. Незважаючи ні на що, ситуація в зоні проведення АТО залишається контрольованою Збройними силами України", - підкреслили в прес-центрі АТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...