"Если бы не Россия, мы бы все тут сдохли": Терорист "ДНР" із Білорусі зробив відверте зізнання

У себе на батьківщині бойовик відомий як запеклий рецидивіст, який вже неодноразово побував у тюрмі.

Білоруський рецидивіст Олександр Агреніч. Фото:www.unian.ua

Один з ватажків сепаратистських банд "ДНР" білорус Олександр "Горинич" Агреніч заявляє про те, що донбаський конфлікт цілком підтримує Росія. Про це пише Диалог, повідомляють Патріоти України.

За словами бойовика, без "допомоги", що надається російським урядом, "республіка" просто не вижила б самостійно. "Якби не Росія, ми б усі тут здохли. Це завдяки Росії ми тут воюємо", - стверджує "Горинич".

Варто зазначити, що у себе на батьківщині Агреніч відомий як запеклий рецидивіст. Він неодноразово був "гостем" в білоруських тюрмах, в тому числі і після скоєння вбивства в стані афекту. В "ДНР" він керує загоном, що нараховує кілька сотень озброєних бойовиків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...