"Ездят тут всякие": Бойовики "ЛНР" не пропустили донецьких "політологів" у Луганськ

За даними представника "русского мира", в Луганську мала відбутися політологічна конференція, але пересічні бойовики на "кордоні" не зрозуміли важливості заходу та не пропустили керівника групи.

"Блокпост" "ЛНР". Фото: nv.ua.

Бойовики "ЛНР" на блокпосту в Луганській області не пустили на окуповану територію кілька машин з "політологами ДНР". Авто з "експертами" в супроводі "групи захоплення" відправили в Донецьку область, передають Патріоти України.

"Іноземний кореспондент" в прес-центрі МЗС РФ Роман Манекін розповів про інцидент на блокпосту "ЛНР". Дату і місце події він не уточнив. За даними представника "русского мира", в Луганську мала відбутися політологічна конференція, на яку на декількох машинах вирушили представники "ДНР". На блокпосту в "ЛНР" їх зупинили найманці і протягом години за участі "групи захоплення" намагалися з'ясувати мету візиту "експертів". Після цього всій делегації за винятком керівника дозволили проїхати до Луганська.

Політологи відмовилися кинути свого главу і розгорнули машини назад. “Автомобили разворачиваются, в сопровождении "группы захвата" направляются в сторону “ДНР”. Перезвон по "мобилкам" не прекращается ни на минуту. Луганские коллеги, узнав о происшествии, садятся в автомобили и отправляются вдогонку за донецкими”, - написав Манекін в Facebook. Запланова зустріч відбулася у Дебальцевому.

“Как в Космосе, живут некоторые! В безвоздушном пространстве. Искренне не отдают себе отчет в социальных и политических последствиях своих поступков. Или считают, что-де "делай, что хочешь, все равно, никто ничего не узнает". Это в эпоху-то мобильной связи и повального Интернета?” – обурився Манекін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...