Фюреру й не снилось: Комедію про Гітлера можуть номінувати на "Оскар"

Знятий Давідом Внендтом фільм “Він знову тут” став лідером німецького прокату.

Скріншот

Комедія “Він знову тут” (Er ist wieder da), що розповідає про пригоди Адольфа Гітлера у сучасному світі, увійшла в число восьми німецьких картин, що претендують на “Оскар” в 2017 році, повідомляють Патріоти України.

З восьми фільмів чотири присвячені проблемі нацизму. Серед них — “Щоденник Анни Франк” і “Держава проти Фріца Бауера”. 25 серпня незалежне журі обере з шорт-листа один фільм, який Німеччина направить на здобуття “Оскара”.

Знятий Давідом Внендтом по однойменному бестселеру журналіста і письменника Тимура Вермеша фільм “Він знову тут” став лідером німецького прокату. У ньому показано, як Гітлер потрапляє в Берлін початку 2010-х і з подивом спостерігає за реаліями сучасного німецького життя. Його приймають за актора, який вдало грає фюрера, і в результаті Гітлер стає зіркою YouTube і телебачення.

На початку 2016 року італійські кінематографісти заявили про намір зняти італійську версію стрічки, де замість Гітлера буде фігурувати диктатор Беніто Муссоліні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...