Ганьба очевидна: Відомий російський журналіст закликав українську владу викрасти Савченко

Олександр Невзоров вважає такий сценарій можливим.

Олександр Невзоров. Фото:sobesednik.ruУкраїнська влада повинна була вже давно викрасти льотчицю Надію Савченко з Росії, де її судять нібито за причетність до вбивства двох журналістів російських телеканалів. Таку думку висловив відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров в ефірі радіостанції Эхо Москвы, повідомляють Патріоти України.

"Савченко незвичайна, чудова людина. Ганьба цього процесу абсолютно очевидна, тому що судять офіцера, який на своїй землі боровся з бандами терористів, був викрадений і тепер його судять за те, що він боровся з бандами терористів. Справа не в тому. Мене більше дивує українська сторона. Яка, скажімо так, не зробила з моєї точки зору тих зусиль і спроб, які я б зробив, напевно на її місці", - говорить Невзоров.

Відповідаючи на питання про те, що ж потрібно було зробити, журналіст сказав: "Ну якщо б я керував Україною, я б в коржик розбився, але я б викрав Савченко. Так". За його словами, цей сценарій є "абсолютно можливим".

"Чорт забирай, ви знаєте, і більш блискучі і більш авантюрні штуки проходили. Але, на жаль, коли ми говоримо взагалі при всій симпатії і співчутті до України ми бачимо, те, що навіть на Донбасі відбувається, - відбувається між Росією і Україною змагання в тупості і примітивності.

Якби був якийсь спеціальний приз за дегенератизм, то, напевно, цей кубок переходив би з рук в руки. Тому що українська влада знову не скористалися ситуацією. Вони могли б чудово навести порядок не цілком коректними, але дуже ефективними способами, зменшивши кількість терористів, скориставшись тими конфліктами, які відбуваються між ними, різними методиками спецслужб.

Але бачимо тільки дуже тупу довбанку грубою силою і вельми неефективну. Точно так само Росія, яка не дивлячись ні на що продовжує вливання божевільних кількостей матеріальних засобів і ресурсів в цю бездонну бочку. І ці ресурси і кошти розкрадаються ще в першу секунду надходження", - додає Невзоров.

Обговорюючи реальність варіанту з викраденням льотчиці з РФ українськими спецслужбами, Невзоров підкреслив: "А я не знаю, розумієте, що значить з реальних варіантів. Мені як авантюристу саме цей варіант і здається найбільш реальним і найбільш конструктивним".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...