Гарматне м'ясо з росіян скінчилось? Москва відправляє на Донбас чеченців і дагестанців , - розвідка

Через брак охочих російських військовослужбовців, командування ЗС РФ набирає в підрозділи переважно вихідців із народів Північного Кавказу.

Ілюстрація:espreso.tv

Росія надіслала на Донбас підрозділ, укомплектований переважно вихідцями із Дагестану та Чечні. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

Через брак охочих російських військовослужбовців, командування ЗС РФ набирає в підрозділи переважно вихідців із народів Північного Кавказу.

"19 квітня до складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 Армійського корпусу ЗС РФ прибув черговий російський підрозділ, укомплектований переважно вихідцями із Дагестану та Чечні. Встановлено персональні дані одного з військовослужбовців цього підрозділу: Алібатиров Іслам Рамазанович, 18.07.1985 р.н." , - повідомляє ГУР.

Напередодні святкування Дня Перемоги, командування російських окупаційних військ планує активізувати бойові дії з пропагандистською метою – демонстрація сили та “значних здобутків” у створенні збройних формувань т.зв. ДНР.

Розглядаються варіанти проведення бойових дій наступального характеру на Донецькому напрямку, а також захоплення неконтрольованих населених пунктів у т.зв. “сірій зоні” на Маріупольському напрямку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...