"Где-то тихонько плачет Стас Михайлов": У мережі бурхливо відреагували на пісенне привітання до 8 березня від депутатів (відео)

Виступ депутатів Полтавської облради викликав неоднозначну реакцію у соцмережах.

Депутати Полтавської облради вирішили по-особливому привітати жінок. Фото: скріншот з відео.

У мережі набуває популярності ролик з оригінальним привітанням депутатів Полтавської облради до 8 Березня. У Facebook-спільноті "Рагу.лі" також поділилися цим відео, передають Патріоти України.

У ролику чоловіки виконують пісню для жінок. "Неймовірного оптимізму люди, якщо вони вважають, що після такого їх ще раз хтось кудись вибере", - зазначає "Рагу.лі" в описі до відео. У відеопривітанні задіяний голова Полтавської облради Олександр Бєлєнький, депутати Микола Первак, Володимир Куцовол і інші.

"Слушайте, ну ржачно же, парни старались. Это вам не стандартная гречка и мимоза", — оцінила працю Наталя Дерев'яшина. "Это ж о**енно! Они наивно-о**ительные, это не китч и не пластиковые губы! Кстати, снимали в краеведческом музее, памятник архитектуры между прочим", — додав Роман Зінченко. "По-моему для Полтавы норм!! Там такое в фаворе)) Теперь корпоративы/дни рождения/юбилеи — их парафия", — зазначила Євгенія Пономаренко.

"Сейчас где-то тихонько плачет Стас Михайлов", — написав користувач Кайзер Билл. "Срочно на Евровидение", — додала Inna Vishnya.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...