"Генерали та нагороди": Українська розвідка назвала чергові прізвища російських військових злочинців, які "відзначилися" на Донбасі (фото)

Кадрові військові РФ отримали підвищення по службі та нагороди "За Мужество".

Російські військові. Фото: espreso.tv.

Встановлено теперішні місця проходження служби та посади кадрових российских генералів, что у 2014-2015 роках брали безпосередню участь у збройній агресії России проти України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Приміром, генерал-лейтенант Гурульов Андрій Вікторович (Гурулев Андрей Викторович), який з осені 2014 року до кінця весни 2015 року командував 12 Командуванням резерву (у той час Центр територіальних військ, Новочеркаськ, Росія) Південного ВО (Ростов-на-Дону), повернувся на посаду командувача 58 Армії (Владикавказ) Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ.

"За виконання злочинних наказів воєнно-політичного керівництва щодо організації збройної агресії проти України Гурульову було присвоєне військове звання "генерал-лейтенант" (указ президента РФ від 13.12.2014 р. № 764), а у березні 2016 р. він нагороджений орденом "Мужества", - йдеться у повідомленні.

Ще один - генерал-майор Зінько Михайло Степанович (Зинько Михаил Степанович), який з літа до кінця осені 2014 р. командував 1 АК (Донецьк, Україна) 12 Командування резерву (на той час Центр територіальних войск, Новочеркаськ, Росія) Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ. Після повернення на Росію у 2015 році, призначений на посаду заступника Командувача 49 Армії (Ставрополь) Південного ВО ЗС РФ.

енерал-майор Солодчук Валерій Миколайович (Солодчук Валерий Николаевич), який з осені 2014 р. до кінця весни 2015 р. командував 1 АК (Донецьк, Україна) 12 Командуванням резерву (на той час Центр територіальних військ, Новочеркаськ, Росія) Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ, після повернення до Росії у 2015 р. призначений на посаду заступника командувача 5 армії (м.Уссурійськ) Східного ВО (Хабаровськ) ЗС РФ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...