Герой дня: опубліковані фото та відео з поліцейським, котрий застрелив посла Росії (відео 16+)

Захід знімали на відео місцеві телеканали. Тому вбивство дипломата виявилося добре задокументованим. Як і обличчя та промова месника, який його застрелив.

Мевлют Алтинташ пояснив росіянину, за що він його вбиває. Фото: скріншот з відео.

Посол Росії в Туреччині Андрій Карлов убитий в Анкарі під час відкриття виставки картин 19 грудня. Посол помер в результаті поранень, отриманих під час замаху. Патріоти України пропонують вам особисто ознайомитися із матеріалами турецького ТБ з цього приводу, а також з фото із місця події.

Застрелив посла, за попередніми даними, колишній поліцейський. Він викрикував ісламістське гасло "Аллах Акбар", а також "Не забудемо Сирію", "Ми вмираємо в Алеппо, ви вмираєте тут", "Ви стріляли в беззахисних людей!". "Сьогодні в Анкарі в результаті нападу отримав поранення, від якого помер, посол Російської Федерації в Туреччині Андрій Геннадійович Карлов. Ми кваліфікуємо те, що трапилося, як терористичний акт", - зазначила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова журналістам.

Нападник був ліквідований під час поліцейської операції. Турецькомовні користувачі Twitter перевели слова вбивці:

"Хабер Тюрк" повідомляє, що нападник був звільнений з поліції в рамках розслідування спроби держперевороту в Туреччині в липні як учасник терористичної організації. Ім'я його - Мевлют Мерт Алтинташ (Mevlüt Mert Altıntaş).

Нападник поводився як охоронець в цивільному або як особистий охоронець Карлова - стояв прямо позаду посла в той час як той робив заяви. За словами журналіста Hurriyet, який став свідком події, чоловік спочатку вистрілив в повітря, потім прокричав кілька фраз, а потім вистрілив у Карлова.

На виставку вбивця пройшов по поліцейському посвідченню:


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...