"Герої "ДНР" воюють з жінками: Журналіст показав, як бойовик погрожує працівницям ринку в Донецьку (відео)

Представники так званого "Міністерства державної безпеки" "ДНР" прийшли на Покровський ринок і погрожували жінкам-орендарям посадити їх "на підвал", звинувачуючи у саботажі роботи ринку.

Сміливі жінки зняли погрози на камеру. Фото: скріншот з відео.

Український журналіст Денис Казанський розповів про те, як бойовики "ДНР" погрожують жiнкам-бізнесменам в окупованому Донецьку. Про це Казанський написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він повідомив, як представники так званого "Міністерства державної безпеки" "ДНР" прийшли на Покровський ринок і погрожували жінкам-орендарям посадити їх "на підвал", звинувачуючи у саботажі роботи ринку. Казанський показав відео з цими погрозами, яке записали жінки.

Журналіст нагадав, що до війни на Донбасі такого виразу, як "посадити на підвал", там не знали, але тепер воно стало загальновідомим. За словами Казанського, пристрасті навколо Покровського ринку в Донецьку вирують вже давно, і зараз його намагаються "віджати" бойовики Захарченко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...