Героїчний подвиг кіборгів: Що відбувалося у ДАП у цей день два роки тому

Понад двадцять десантників загинули, шістнадцять потрапили в полон. Наступні кілька днів перетворилися на операцію порятунку заблокованих у терміналі бійців.

Ілюстрація:rian.com.ua

Коли стало ясно, що термінали ДАП довго тримати не вийде, українські військові привезли на злітну смугу чотири причепа з вибухівкою і здійснили підрив, що призвело до неможливості десантування посадковим способом літаків військово-транспортної авіації РФ. Про це в книзі "Хроніки гібридної війни" пише Серж Марко, передають Патріоти України.

20 січня бойовики, зневірившись отримати контроль над новим терміналом, підірвали його з нижнього, підвального поверху, який не контролювався українськими військовими. В результаті підриву постраждали бійці 80, 95 і 81 ОАЕМБР.

Понад двадцять десантників загинули, шістнадцять потрапили в полон. Наступні кілька днів перетворилися на операцію порятунку заблокованих у терміналі бійців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...