Гібридний агресор: Латвія виявила поблизу своїх берегів російські підводні човни

Також латвійцям вдалося зафіксувати судно, яке надає технічну підтримку для підводних човнів.

Російський підводний човен. Ілюстрація:army-news.ru

Представництво Збройних сил Латвії заявило, що ними було зафіксовано перебування поблизу своїх берегів підводних човнів Російської Федерації. Про це пише Корреспондент.net, інформують Патріоти України.

Виявили два російські підводні човни днем раніше, 16 квітня, в економічній зоні Латвії за 5,5 морських миль від сухопутного кордону Латвії.

Крім того, того ж дня збройні сили зафіксували на відстані 20 морських миль від територіальних вод судно технічної підтримки підводного човна класу "Каштан".

Слід зазначити, що у 2016 році військові літаки і кораблі Росії наближалися до кордонів Латвії 209 разів, що на кілька десятків випадків менше, ніж роком раніше.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...