"Гібриди" Путіна в трансі: Розвідка доповідає про десятки 200-х та ще більше 300-х у Донецьку

Значних втрат зазнала батальйонна тактична група (Донецьк) 331 парушутно-десантного полку (Кострома) 98-ї повітрянодесантної дивізії (Іваново) повітрянодесантних військ ЗС РФ.

Росіяни їдуть додому... Фото: ukropnews.com.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило жахливі данні про втраті окупантів, передають Патріоти України.

Ось, що пишуть представники ГУР: "Протягом 18 – 19 серпня ц.р. підтверджені втрати противника склали 24 загиблих та 37 поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), 3 (Горлівка) та 100 (Макіївка) окремої мотострілецьких бригад 1 АК ЗС РФ, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) та 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ.

Значних втрат зазнала батальйонна тактична група (Донецьк) 331 парушутно-десантного полку (Кострома) 98-ї повітрянодесантної дивізії (Іваново) повітрянодесантних військ ЗС РФ. У зв’язку із суттєвим погіршенням морально-психологічного стану російських десантників та з метою недопущення випадків дезертирства, командуванням ЗС РФ прийнято рішення щодо вивезення на територію Росії осіб, які відмовляються продовжувати контракт, ненадійних та хворих. З огляду на значний негативний вплив реальних даних про втрати та перебіг бойових дій на морально-психологічний стан військ, у частинах і з’єднаннях російських окупаційних військ продовжується практика приховування дійсних причин загибелі та санітарних втрат серед особового складу".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...