Гіркін-Стрєлков пообіцяв білорусам, що загарбає їх в імперію без зайвої крові

Бойовик додав, що його думка щодо українського питання не змінюється і іншої альтернативи, крім війни, немає.

Терорист Гіркін. Фото: uapress.info.

Об'єднати Російську Федерацію, Україну, Білорусь та інші "російські землі", а також перетворити всю територію колишнього СРСР в безумовну російську зону впливу можна без війни, заявив колишній "міністр оборони" терористичної організації "ДНР" Ігор Стрєлков (Гіркін) в інтерв'ю інтернет-газеті "Знак", передають Патріоти України.

Так він прокоментував текст "Політичної декларації загальноросійського національного руху", який було створено в Москві 29 травня, і в декларації якого йдеться про створення "російської зони впливу". "Я розумію, що коли людина читає цю фразу, воня уявляє собі Стрєлкова, рейд на Слов'янськ, дії в Криму, п'ять війн, які у мене в активі, і вважає, що Гіркін обов'язково побудує щось типу вермахту і піде завойовувати Україну, Білорусь і все, що забажає", - заявив бойовик.

На думку Гіркіна, він не є "тупим солдафоном" і "фашистом, який мріє нажити собі славу Наполеона". "Декларація - це набір "хотєлок", то, до чого ми прагнемо. Наприклад, для об'єднання Білорусі з Росією зовсім необов'язково воювати. Я вважаю, що при здоровій політиці і при тому, що до тієї ж Білорусі будуть ставитися не як до можливого об'єкту для розграбування, об'єднання можливе без всякої війни і без будь-якого кровопролиття. що стосується України, це, звичайно, інше питання. Війна вже йде, і нікуди ми від неї не подінемося. Війну цю треба вигравати, тому що в разі її програшу ми програємо не тільки на Україні, але і всюди", - заявив він. Бойовик додав, що його думка щодо українського питання не змінюється і іншої альтернативи, крім війни, немає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...