"Глупость Савченко в том, что она искренне не понимает, что учиться на президента надо гораздо дольше, чем на летчика", - Поярков

Українську льотчицю намагалися використовувати політтехнологи, щоб українці сприйняли слова Медведчука, вимовлені Савченко. Але цього не сталося.

Надія Савченко. Фото: www.unn.com.ua.

Відомий український художник і політичний коментатор Сергій Поярков заявив, що народний депутат України Надія Савченко яскравий приклад людини з відсутністю базової освіти, який постійно несе нісенітниці. Таку думку художник висловив у коментарі "Апострофу", передають Патріоти України.

За словами Пояркова, все, що говорить українська льотчиця - це низка нескінченних "ляпів". "Глупость Савченко в том, что она искренне не понимает, что учиться на президента надо гораздо дольше, чем на летчика, хирурга или программиста, и что без специального образования, без специальных навыков она Украине не поможет, она Украину уничтожит", - повідомив Поярков.

Художник вважає, що Савченко, кажучи про те, що президент Петро Порошенко, з тисячі порад, які вона йому дала, не вибрала жодної, таким чином робить комплімент президенту, адже з тисячі дурниць він не вибрав жодної. На його думку, Савченко не розуміє, що дипломатія і політика - це професія, якій необхідно вчитися.

"Когда она несет чушь, что Оксана Марченко, которая сама по себе никто, и должность ее мужа - никто, ведь официально Медведчук - пустое место, и она предлагает, чтобы пустое место вместе с первой леди вела переговоры с террористами... Ну, это на голову не налазит", - вважає Поярков.

Цілком можливо, вважає художник, українську льотчицю намагалися використовувати політтехнологи, щоб українці сприйняли слова Медведчука, вимовлені Савченко. Але цього не сталося. Також, він вважає, що те, як швидко Савченко перестали сприймати у якості народного героя, показує зрілість українського суспільства. "Сейчас Савченко замолчала, чтобы в определенный момент себя проявить в каком-то новом раскладе. Я, конечно, как неисправимый оптимист, хотел бы думать, что она поумнела. Но практика показывает, что поумнеть в политике - это дар редких людей", - резюмував він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...