"Гнездо вампира. Прокурор Пшонка нервно курит в углу", - соцмережі про квартиру Нікаса Сафронова (фото)

У квартирі більше 15 кімнат. Кожна з них має своє призначення.

Квартира Нікаса Сафронова. Фото: Twitter

Російський художник Нікас Сафронов вразив користувачів соцмереж позбавленим смаку інтер'єром своєї квартири. Про це повідомив в Twitter російський блогер Рустем Адагамов, інформують Патріоти України.

Він порівняв житло Сафронова з "вампірським гніздом". "Гніздо вампіра або триповерхова квартира Нікаса Сафронова. Прокурор Пшонка нервово курить в кутку", - написав блогер на своїй сторінці. Крім того, в спільноті home_and_garden в соцмережі Live Journal були опубліковані фото квартири художника.

"Нікас Сафронов ремонтував і оформляв свою квартиру в центрі Москви 11 років. Площа триповерхової квартири художника 1000 квадратних метрів. Нижні поверхи оформила дизайнер Ольга Соколова, студію в стилі хай-тек - Олексій Козар. Однією з найбільших кімнат у триповерховій квартирі художника є бібліотека. Унікальні речі в ній зібрані з різних країн Європи. Наприклад, Сирена з мармуру була колись частиною лавки, що стояла поруч з королівським замком. У бібліотеці можна знайти книги на старослов'янській, а також на багатьох європейських мовах", - сказано в публікації блогера norub.

У квартирі більше 15 кімнат. Кожна має своє призначення: студія, кабінет, їдальня, бібліотека, кухня, зали для прийомів тощо. Також в публікації уточнюється місце проживання художника.

"Нікас Сафронов займає триповерхові апартаменти в історичній будівлі в центрі Москви, недалеко від Тверської вулиці. Адреса цього будинку: Брюсов провулок, №17. Будівля була збудована в 1928 році за проектом архітектора Щусєва для артистів Московського художнього театру. Архітектурний стиль будівлі - конструктивізм. у будинку було 6 поверхів. Однак на початку 2000-х років будівлю надбудували. Саме в цих верхніх, надбудованих поверхах і оселився Нікас Сафронов", - повідомляє блогер.

Як відомо, Нікас Сафронов - заслужений художник Росії. Він писав портрети багатьох політичних і громадських діячів, артистів шоу-бізнесу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...