"Голливуд отдыхает - уже стреляют!": На скандальному будівництві в Києві відбулися нові зіткнення (фото, відео)

Підтримати місцевих жителів, які борються із незаконним будівництвом, прийшли представники батальйонів "Донбас" і "Азов".

Чергова спроба боротьби із незаконним будівництвом. Фото: соцмережі.

В мережі викликали бурхливу реакцію повідомлення про те, що в Києві за адресою Святошинський провулок, 2 сталися сутички між місцевими жителями і невідомими через будівельного конфлікту. "Радіо Свобода" передає, що 6 вересня там проходили громадські збори щодо вирішення питання із забудовником, який, за словами мешканців, незаконно привласнює прибудинкову територію. Новину передають Патріоти України.

За словами журналіста, на місці конфлікту сталася пожежа, були чутні вибухи. Також повідомляється, що учасники конфлікту кидали петарди, димові шашки і світло-шумові гранати.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...