Горить головний павільйон: У Москві на ВДНГ сталася пожежа (відео)

Причина загоряння не називається, але вже відомо про двох постраждалих.

Пожежа на території ВДНГ. Фото: соцмережі.

У Москві (Росія) на території виставкового комплексу ВДНГ сталася пожежа, загорілися будівельні ліси. Про це повідомляє московське управління МНС, передають Патріоти України.

"12 грудня 2017 року о 23.07 в оперативну чергову зміну Центру управління в кризових ситуаціях Головного управління МНС Росії по м. Москві надійшло повідомлення про пожежу за адресою: проспект Миру, будинок 119, де за попередньою інформацією відбувається загоряння будівельних лісів на площі близько 100 кв . метрів", - повідомили у відомстві.

На місці спалаху працюють пожежні. Причина загоряння не називається. Як передає Telegram-канал Mash, вже відомо про 2 постраждалих, ще 50 евакуйовано. "Біда в тому, що до павільйону все не можуть підігнати пожарку зі сходами. А поки чекають - полум'я розгорається", - йдеться в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...