"Готовий співати українською": Кобзон зібрався на "Євробачення" в Україні в обмін на зняття санкцій

"Це моя Батьківщина" - вирішив згадати співаючий депутат Держдуми.

Йосип Кобзон. Фото:podrobnosti.ua

Народний артист СРСР, депутат Держдуми Йосип Кобзон готовий поїхати на "Євробачення" в Україну в 2017 році в обмін на зняття санкцій. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

У понеділок, 16 травня, депутат Держдуми Валерій Рашкін виступив з ініціативою відправити на "Євробачення-2017" Кобзона, який зможе "передати російський національний дух" на конкурсі. У разі заборони в'їзду Кобзону Києвом Рашкін запропонував взагалі бойкотувати це шоу.

"Я ж під українськими санкціями. Але я б не злякався, я б поїхав, звичайно, якби санкції з мене зняли", - заявив Кобзон. "Це моя Батьківщина, я українською співав", - зазначив він.

Список осіб, які створюють загрозу національній безпеці України, був складений в 2015 році, він кілька разів розширювався, і в нього в основному включені російські артисти, які підтримують агресію Росії проти України - наприклад, Йосип Кобзон, Микола Расторгуєв, Валерія, Юлія Чичеріна, Стас П'єха, Олег Газманов, Григорій Лепс.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...