Готують "кадри": Дітей з Луганщини в РФ вчили "вмирати за Батьківщину"

Вихованці Свердловського спортивно-патріотичного клубу брали участь в турнірі по армійському рукопашному бою у Ставропольському краї.

Дітей на окупованій території готують до тривалої війни проти України змалку. Ілюстрація:obozrevatel.com

Вихованці спортивно-патріотичного клубу "Патріот" з підконтрольного бойовикам "ЛНР" Свердловська, взяли участь в змаганнях з єдиноборств в Росії. Діти брали участь в турнірі по армійському рукопашному бою "Казачий спас", який відбувся 2 квітня 2016 року в Будьонівському районі Ставропольського краю РФ. Про це кореспонденту informator.lg.ua повідомило закрите джерело, наближене до бойовиків "ЛНР", передають Патріоти України.

Організатори заходу повідомили, що головними цілями турніру є популяризація та розвиток армійського рукопашного бою, патріотичне виховання молоді, виховання готовності до виконання громадянського обов'язку і конституційних обов'язків по захисту батьківщини.

"Готовність померти за Батьківщину, це важливий аспект життя та виховання молоді", - заявили вихователі-інструктори спортивно-патріотичного клубу.

Інструктори спортклубу є колишніми членами "Свердловського ополчення" і прихильниками так званого "русского мира". Крім рукопашного бою дітей навчають снайперської справи, мінування, стрільб, діяльності ДРГ, проводять курси коректувальників і навідників.

Під час занять підліткам розповідають про "звірства укропів", показують сцени насильства над жінками та дітьми, на яких видно солдат в камуфляжі без розпізнавальних знаків. Діти також читають книги Стрєлкова, Боброва, переглядають фільми Грема Філіппса та інший пропагандистський матеріал "Новоросії".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...