Гра доповненої реальності: Замість казкового покемона американка знайшла труп

Експерти-криміналісти встановили, що чоловік був убитий приблизно за добу до того, як дівчина знайшла тіло.

Покемонів ховають в небезпечних місцях. Фото: properm.ruДівчина в американському штаті Вайомінг виявила мертве тіло в річці, коли брала участь у грі доповненої реальності Pokemon GO, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення сайту Нескучные новости.

19-річна Шейла Віггінс шукала покемона, захованого поблизу від її будинку. Вона перелізла через огорожу, щоб спуститися до мосту, і раптом побачила у воді труп. За її словами, це був чоловік, одягнений у чорне. «Було страшно, я не могла перестати кричати», — згадує дівчина. Впоравшись з панікою, Шейла викликала на місце поліцейських.

Експерти-криміналісти встановили, що чоловік був убитий приблизно за добу до того, як дівчина знайшла тіло. Як наголошується в співтоваристві любителів Pokemon GO, персонажі часто ховаються в несподіваних і небезпечних місцях. Так, користувачі призводять знімки, на яких покемони сидять на залізничних коліях прямо перед йдуть поїздом і навіть на сковорідці, поставленої на вогонь.

Гра полягає в пошуку вигаданих персонажів, покемонів (термін походить від скорочення двох слів, Pocket Monster — «кишеньковий монстр»), які розміщені творцями гри в різних місцях. Додаток для смартфона зазначає їх на карті, а побачити покемонів можна, навівши камеру смартфона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...