Грюкнути наостанок дверима: Терорист Ходаковський "злив" Ріната Леонідовича

За словами ватажка терористів, майже уся влада у "республіці" вже перейшла до ставленика олігарха.

Олександр Ходаковський. Фото: соцмережі.

Ватажок терористичного батальйону "Восток" Олександр Ходаковський стверджує, що всіма процесами в "ДНР" керує ставленик олігарха Ріната Ахметова Максим Лещенко. Ходаковський розповів, що Лещенко обіймає посаду керівника адміністрації ватажка "ДНР" Олександра Захарченка, втім, той без згоди Лещенка не приймає жодних рішень щодо управління окупованою територією, пише Четверта влада. Новину передають Патріоти України.

"Сьогодні джерело, близьке до оточення Захарченка, поділилося, що Лещенко, ніби як "глава апарату глави республіки", а насправді, вже тіньовий "голова самої республіки", саботує все, що пов'язано з законами про ополчення, в якому вигляді не подавалися б проекти", - розповів Ходаковський.

За його словами, терористи "ДНР" ненавидять Максима Лещенка, але прибрати його не дає Москва. До війни Лещенко жив у звичайному будинку в Харцизьку, а зараз поселився в особняку в центрі Донецька, який раніше належав підприємцю Геннадію Новосицькому.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...