"Грубая реальность развеяла иллюзии. Дураки частью поумнели, а частью погибли​": Терорист "ДНР" пояснив, чому донеччани більше не йдуть воювати проти ЗСУ

Більшості жителів окупованих територій стало зрозуміло, що в плани Кремля возз'єднання з Донбасом не входило.

Ілюстрація:24 Канал

Створені Кремлем "Збройні сили Новоросії" - це типова колоніальна армія, яка повністю підкоряється російським офіцерам. Постачання і фінанси "армії" контролюють люди з Москви. Це не "народна армія", яка нібито захищає свою землю, це іноземний військовий контингент, який виконує накази керівництва РФ. Екс-бойовик "ДНР" під ніком Gatoazul відповів в соцмережі на питання, чому жителі окупованого Донецька не хочуть "записуватися" в "армію ДНР". Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

"Как показали прошедшие годы, интересы Донбасса и интересы РФ ни в каком единстве не находятся... В 2014 году никто не выступал ни за "федерализацию Украины", ни за "независимые республики", ни тем более за нынешние очень даже зависимые территории, для блезиру слегка замаскированные под государства”, - нагадав терорист.

За його словами, тепер стало зрозуміло, що в плани Кремля возз'єднання з Донбасом не входило. “Все, что она (РФ - ред.) запланировала для Донбасса, это объект торга, серую зону, военную базу, полигон для артиллерии и "заморозку" в виде "Минска"... И никаких российских пенсий", - написав найманець.

Зрозумівши в чому підступ, донеччани не хочуть ставати мішенню в грі сильніших суперників. Мирні жителі не хочуть відмовлятися від звичного укладу життя і гинути, заради чийогось прибутку в цій грі. "Да, в 2014 году на Донбассе нашлось много дураков..., которые верили, что их интересы совпадают с интересами РФ... Но с тех пор прошло три года, и грубая реальность развеяла иллюзии. Дураки частью поумнели, а частью погибли", - описав реалії Донбасу терорист.

Він рекомендує користувачам мережі не ставити більше питання, чому "донецькі" не хочуть воювати. За словами найманця, правильне питання має бути: "чому дурні так швидко закінчилися".

Ще один бойовик Андрій Сафронов підтримав соратника, написавши, що страшно в "ДНР" стало після початку війни. "Такого себе не позволяли даже Ющенко с Наливайченко... Дегенеративная казаковщина: захаровцы, СДД, Ташкент, прилепинщина и многое другое. Тотальная ложь, некомпетентность, дискредитация Донбасса", - прокоментував Сафронов.

На його думку, "куратори" зараз намагаються запевнити мирних жителів Донбасу в тому, що "Л/ДНР" не потрібні Росії.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...