Гидота, але подивитись варто: Як російська рокерша оспівує Лугандон (відео)

Російська співачка стоїть серед кадрових російських військових і найманців, яких видає за "шахтарів і трактористів".

Співачка Чичеріна. Фото: скріншот з відео.

Кліп знаменитої в минулому російської рок-зірки Чичериної, в зйомках якого взяли участь бойовики з Донбасу, викликав різко негативну реакцію соціальних мереж, передають Патріоти України.

"Одна читательница с "новороссией" головного мозга запостила в комментах. Спасибо, так бы я не увидел", - написав у своєму Facebook відомий журналіст і блогер Айдер Муждабаев. За його словами, в цьому кліпі жалість викликає тільки "дівчинка в камуфляжі, яка гладить собаку".

"Ненавижу, когда людоеды используют детей, поедают их судьбы. Конченая с*ка, конченые люди, конченый насквозь фальшивый "русский мир", — додав він. Також Муждабаєв назвав Чичеріну "цинічною с* кой", яка заробляє гроші "на кремлевском патриотическом подсосе, стоит среди кадровых российских военных и наемников, которых выдает за "шахтеров и трактористов". "Подложены кадры времен войны с нацистами. Короче, полный набор", — резюмував він. Однак блогер додав, що цей кліп "стоит всем посмотреть".

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...