І бізнесмени, і злочинці, і навіть "міністри": Журналісти дізналися, як та скільки заробляють чиновники "ДНР"

Нічні клуби, контрабанда вугілля, "туристичні маршрути" до зони бойових дій - основі способи заробітку можновладців ОРДЛО.

"Міністри "ДНР" продовжують обкрадати жителів окупованих територій. Фото google.com

Журналісти дізналися, як заробляють на життя так звані депутати та чиновники "ДНР", та який приблизний обсяг їхніх статків. Своє розслідування опублікував сайт Маріуполя, передають Патріоти України.

Так, статки "міністра доходів та зборів ДНР" Олександа Тимовєєва (Сашка Ташкента) за приблизними підрахунками оцінюють в $17 млн.

"Эти деньги были им получены благодаря контрабанде угля и ГСМ через границу с Россией. Он оказывал существенную помощь в вывозе из оккупированных территорий Украины в регионы РФ мощности наиболее крупных предприятий. В начале своей "карьеры" вместе с Александром Михайловым ("первым заместителем министра доходов и сборов "ДНР" состояние оценено в 1,5 млн долларов) занимался рейдерским захватом малого и среднего бизнеса. Сейчас занимается откровенным грабежом простого населения "ДНР", - повідомляє джерело.

Юрій Крикуленко - "народний депутат ДНР", власник донецького нічного клубу "Бермуди" активно проводить масові танцювальні заходи, які зазвичай перетворюються на масову пиятику. Займається торгівлею алкоголем у необмеженій кількості та до необмеженого часу.

"Депутат Коваль А.П., прикрываясь именем лидера "ДНР" Захарченко А.В., занимается незаконным завладением частного бизнеса, недвижимого имущества и земли, а депутат Филатова Г.А. в открытую продает справки жителям Горловки о том, что все имущество людей разрушили Вооруженные силы Украины. С помощью этих справок жители могут получить гуманитарную помощь и 2000 рублей", - зазначає джерело.

До речі, на Донбасі терористи пропонують "нові розваги для багатих людей". Кожен охочий може купити "екстремальний тур" на передову. Правда, "повної безпеки" бойовик "туристам" не обіцяють.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...