І де вони знаходять такі пики? У мережі висміяли "відставку" якогось "прем'єра" якоїсь "ЛНР"

Користувачі мережі звільнення так званого "міністра республіки" не оминули шквалом коментарів.

Геннадій Ципкалов. Фото:proua.com.ua

В інтернеті висміяли "відставку" "голови Ради міністрів" самопроголошеної "ЛНР" Геннадія Ципкалова. Про "відставку" Ципкалова повідомили сепаратистські ЗМІ, передають Патріоти України.

"Геннадій Миколайович попросив мене прийняти його відставку і звільнити від займаної посади голови Ради Міністрів. Але це не означає, що Геннадій Миколайович йде від нас. Я запропонував йому іншу роботу, і Геннадій Миколайович її, наскільки я знаю, прийняв.

Тому ми ще попрацюємо разом, і, я думаю, у нас буде плідна і гідна співпраця по закінченню 2016 року", - цитують вони ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького.

"Такого ефективного менеджера втратила республіка", - з єхидством прокоментували відставку Ципкалова в Twitter.

"Ой, обличчя таке інтелігентне ...",

"Де вони таких **ланів відкопують? "Наливайки", чи що, чистять від завсідників?",

"І Валуєв вже не здається імбіцилом",

"Обсяг імпорту в республіку впаде на 50 %, замість 2 машин з горілкою привезуть всього одну",

"Світ розм'як: раніше таких в клітці тримали, а тепер воно пресухи дає", - коментують відставку Ципкалова і його самого користувачі Twitter.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...