І декомунізація, і нова дорога: Київрада вирішила знести один із великих ТРЦ столиці

Згідно з новим проектом дорожньої розв’язки, корпус заводу “Більшовик” буде знесений, а на його місці з’явиться петля.

Приміщення заводу "Більшовик" знесуть. Фото: dkc.kiev.ua.

Київська міська рада виступила за знесення приміщень заводу “Більшовик” біля метро “Шулявська”. Проект був представлений інститутом “Київдормістпроект”. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Цензор.

Містобудівна рада Києва схвалила варіант реконструкції дорожньої розв’язки біля станції метрополітену “Шулявська”, який передбачає будівництво дорожньої петлі і знесення приміщень заводу “Більшовик”.

Згідно з новим проектом розв’язки, корпус заводу “Більшовик” буде знесений, а на його місці з’явиться петля. Поворот буде починатися з вул. Довженка на проспект Перемоги. Також з’являться два з’їзди з шляхопроводу на проспект Перемоги. Проект не вимагає великого втручання в інженерні мережі і мінімально заходить на дільниці, не підпорядковані “Київавтодору”.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...