І жовтенятська зірочка з Леніним не допомогла: Російський "відпускник" повертається з Донбасу в новому цинковому "костюмі" (фото)

Ліквідований бойовик був родом з Таганрога.

Ліквідований російський найманець. Фото:Twitter

Борець за "русский мир", який воював на Донбасі в складі російських окупаційних військ, пішов на той світ по дорозі з поля бою в госпіталь. Про смерть чергового російського найманця з посиланням на інформацію, оприлюднену адептами "русского мира" в соцмережі, повідомив у Тwitter користувач з ніком Necro Mancer, передають Патріоти України.

Зокрема, стало відомо, що уродженець і житель Таганрога (РФ) Ігор Щедрін помер 8 грудня від отриманих поранень в бою з силами АТО. За інформацією "ватних" адептів, найманець пішов в інший світ по дорозі в госпіталь.

Крім Щедріна загинув ще один захисник "русского мира", ім'я якого не названо.

Подільники загиблого загрожують "зубами рвати" винуватців його смерті. Очевидно, що в окупантів зовсім погані справи, якщо для помсти у них залишилися одні зуби.

Також подільники Щедріна дали зрозуміти, що він воював проти сил АТО в складі 11-го окремого механізованого полку (в / ч 08818) російських окупаційних військ, штаб якого розташований в Макіївці.

За інформацією "Миротворця", громадянин РФ Щедрін Ігор Володимирович, 1971 року народження, починав свій кривавий шлях на Донбасі з 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти 1-го АК окупаційних військ РФ.

На своїй сторінці в соцмережі найманець не приховував, що все свідоме життя, з невеликими перервами, він був професійним солдатом.

Останнє місце служби Щедріна - 10-а окрема бригада спеціального призначення ГРУ ГШ ЗС РФ, з якої він звільнився в 2005 році.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...