"Хочу стать доктором, чтобы лечить мам. Чтобы они не умирали": 9-річна дівчинка, яку ціною життя врятував боєць ЗСУ, залишилася без батьків (відео)

Зараз маленька сирота живе з бабусею під опікою українських волонтерів.

Водяне. Фото: 0629.com.

Волонтери звуть цю дівчинку "Пуговка". Її батьки загинули, і тепер вона хоче стати доктором - "щоб мами більше не вмирали". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

Дівчинка і сама вижила тільки завдяки українському бійцю, який закрив її своїм тілом під час танкового обстрілу села російськими бойовиками. Зараз "Пуговка" живе з бабусею під опікою українських волонтерів та мріє стати лікарем.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...