"Я не зміг би йому відмовити": Бацька зробив неочікувану заяву щодо побіжного Януковича

Олександр Лукашенко впевнений, що не мав би права не прихистити втікача.

Олександр Лукашенко. Фото: delfi.lv.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко каже, що не зміг би відмовити у прихистку колишньому президенту України Віктору Януковичу, який втік на Росію. Про це він розповів в інтерв'ю Дождю та російській ведучій Ксенії Собчак, передають Патріоти України.

"Я не зміг би йому відмовити, якби він зателефонував. Я не маю на це права. Але в нього багато варіантів і набагато ліпших, ніж у Бакієва (екс-президента Киргизстану Курманбека Бакієва, - ред.)", - сказав Лукашенко.

"Ви дещо дезінформовані про те, що я вигнанців люблю. Повірте, для будь-якого політика - це крок, крок серйозний. Тому, щоб запобігти коливання громадської думки, тиску, бажано, щоб цього не було. Але коли життя ставить перед тобою такі питання, ти не маєш права від них відходити, оскільки ти присвятив себе цій роботі", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...