"Я нею користувався разів 4-5 за два роки": Нардеп від "Самопомочі" заявив, що на його службовому авто "відмивають" гроші

Олександр Данченко вказав, що за його службовою машиною, якою він користувався лише кілька разів, записують щомісячний пробіг 1600-1900 кілометрів.

Олександр Данченко. Фото:БизнесЦензор - Цензор.НЕТ

Нардеп від "Самопомочі", голова комітету ВР з питань інформатизації та зв'язку Олександр Данченко заявив, що за його службовою машиною, якою він користувався кілька разів, записують щомісячний пробіг 1600-1900 кілометрів. Про це він сказав під час Погоджувальної Ради у понеділок, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Ми дуже багато говоримо про відкритий бюджет Верховної Ради… По автівці, яка за мною закріплена як за головою комітету, я нею користувався разів 4-5 за два роки. Мінімум 1600-1900 кілометрів на місяць пробігу", - сказав він.

"Ми не можемо так виглядати перед українським народом", - додав Данченко.

На це спікер парламенту Андрій Парубій заявив, що по всіх підприємствах, які обслуговують роботу Верховної Ради, будуть поетапно проводитися аудити.

Як відомо, раніше керівник транспортного відділу Верховної Ради повідомив, що службова машина першого віце-спікера Ірини Геращенко інтенсивно використовується, навіть, коли її немає в країні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...